Εταιρεία - Κυνηγετικά - Στρατιωτικά είδη | Αkis

AKIS
Κυνηγετικά & Στρατιωτικά
τηλ.: 2351 023 496
κιν.: 6985 034 555
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Εταιρεία
Η επιχείρηση στρατιωτικών και κυνηγετικών ειδών  “AKIS”  βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Κατερίνης, στη διεύθυνση πλατεία Δημαρχείου 9.
Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει στηρίξει την φιλοσοφία που τη διέπει στον άψογο επαγγελματισμό και στο σεβασμό προς τις επιθυμίες του πελάτη που την εμπιστεύεται με την επιλογή του.
Μετρά σχεδόν 60 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με τα στρατιωτικά και κυνηγετικά είδη γεγονός το οποίο την καθιστά αυτόματα σε μια επιχείρηση που γνωρίζει ολοκληρωτικά τι θέλει και το κυριότερο τι ταιριάζει σε κάθε σχετική ανάγκη των πελατών της.
Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι τα προϊόντα της ανανεώνονται συνεχώς και η ποικιλία είναι τέτοια που επιτρέπει την ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.
Στην απίθανη περίπτωση, κάποιος να ενδιαφέρεται για προϊόν το οποίο ίσως να μην υπάρχει στο κατάστημα μας δεν τίθεται κανένας προβληματισμός γιατί άμεσα μπορεί να παραγγελθεί.
Η επιχείρηση “AKIS” αφουγκράζεται πλέον εύκολα τις ανάγκες του κυνηγού, του ορειβάτη και γενικότερα του ατόμου που ασχολείται με τα exreme sports και βρίσκεται δίπλα σε κάθε βήμα του με την ιδιότητα του “ειδικού”.
Μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι αρκετή από μόνη της για να “δώσει” πολλές λύσεις στον “παλιό” ή το νέο κυνηγό.
Επιστροφή στο περιεχόμενο