Κυνηγετικό Μπουφάν | Κυνηγετικό Τζάκετ | Αδιάβροχο Μπουφάν - Κυνηγετικά - Στρατιωτικά είδη | Αkis

AKIS
Κυνηγετικά & Στρατιωτικά
τηλ.: 2351 023 496
κιν.: 6985 034 555
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Προϊόντα > Ένδυση-Υπόδηση > Μπουφάν
Ένδυση - Μπουφάν
Κυνηγετικό Μπουφάν Gamo Olympus
Μπουφάν
Το κυνηγετικό μπουφάν Gamo Olympus είναι ελαφρύ και άνετο, 100% στεγανό. Με διαπνέουσα μεμβράνη, στεγανοποιημένα φερμουάρ και ραφές. Έχει διχτυωτή εσωτερική φόδρα. Φερμουάρ για εξαερισμό στις μασχάλες, προστασία λαιμού και αποσπώμενη κουκούλα.
Κυνηγετικό Μπουφάν Microfiber 91132-353
Μπουφάν
Αδιάβροχο τζάκετ με διαπνέουσα μεμβράνη U-TEX και εσωτερική επένδυση. Εξωτερικό ύφασμα με μικρο-ίνες,αθόρυβο, απαλό και ανθεκτικό. Μεγάλος σάκος θηραμάτων πίσω με φερμουάρ για εύκολο καθαρισμό. Αποσπώμενη κουκούλα. Εσωτερική τσέπη.

Πιστοποίηση προστασίας: Aδιαβροχοποίηση 8000mm, Διαπνοή 3000gr.

Διαθέσιμα νούμερα: 46-58.
Κυνηγετικό Μπουφάν Softshell Toxotis 1007
Μπουφάν
To κυνηγετικό μπουφάν Softshell Toxotis είναι από αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη με επένδυση fleece. Διαθέτει 3 τσέπες με αδιάβροχο φερμουάρ, 2 εσωτερικές τσέπες με δίχτυ, velcro στα μανίκια και αφαιρούμενη ρυθμιζόμενη κουκούλα.

Μεγέθη: S-3XL
Κυνηγετικό Μπουφάν Softshell Toxotis 1007C
Μπουφάν
To κυνηγετικό μπουφάν Softshell Toxotis Camo είναι από αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη με επένδυση fleece. Διαθέτει 3 τσέπες με αδιάβροχο φερμουάρ, 2 εσωτερικές τσέπες με δίχτυ, velcro στα μανίκια και αφαιρούμενη ρυθμιζόμενη κουκούλα.

Μεγέθη: S-3XL
Κυνηγετικό Μπουφάν Univers Tirolo
Μπουφάν
Αδιάβροχο 100% microfiber τζάκετ, με διαπνέουσα μεμβράνη U-TEX. Αθόρυβο και ανθεκτικό με μεγάλο σάκο θηραμάτων πίσω και πολλές μπροστινές τσέπες. Αποσπώμενη κουκούλα, ρυθμιζόμενα μανίκια και επιπλέον πρόσθετη τσέπη για GPS.

Αδιαβροχοποίηση: 8000mm.
Διαπνοή: 3000g
Επιστροφή στο περιεχόμενο